Регион

Жена пострада след удар на две коли при изпреварване край Хасково

Жена е пострадала и беше откарана в болницата в Хасково след катастрофа на пътя между село Манастир и Птицекомбината край града. Инцидентът стана малко преди 10 часа.

Два леки автомобила от марката Опел са се ударили при изпреварване. Водачът на Опел с кърджалийска регистрация разказа пред Haskovo.info, че се е опитал да изпревари автомобил пред себе си. Погледнал в огледалото и не видял кола, но като започнал изпреварването последвал сблъсък с изпреварващ го в този момент зелен Опел с ловешка регистрация.

Катастрофа

Шофьорът на зелената кола пък каза, че почти се е бил изравнил с другия Опел, когато той предприел изпреварването. От удара колата му излетяла в канавката, но успял да я върне на пътя.

Катастрофа

Пострадалата жена е пътувала в зеления Опел. Тя е откарана с рана на главата в хасковската болница. Шофьорите не са употребили алкохол. Движението в района беше затруднено до разчистването на ударените коли.

Един коментар

  1. Еми жената в зеления опел си е разбила кухата глава в стъклото щот е била без колан. Никой не и е виновен на нея. Дано сега и е дошъл акъла в главата и да си слага вече колана и да не се прави на мъж. Тя е жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button