Хасково

10 жени с рак на гърдата минаха до обяд през безплатните консултации в Хасково

Безплатни информационни, практически и психологически консултации на пациенти с рак на гърдата и техни близки се провеждат от сутринта в двора на МБАЛ – Хасково.

Както Haskovo.info писа, инициативата се провежда за пета година от Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. Розовият кемпер на програмата „Сърдечни приятелки“ е паркиран зад болницата по онкология.

Прегледи

Консултациите започнаха в 9:30 часа и ще продължат до 15 часа. До обяд преминаха 10 жени в различни етапи на заболяването. Всеки пациент или негов близък може да разговаря с психолог. Детският психолог е на разположение на майките, сблъскали се с диагнозата рак на гърдата, за всички въпроси и проблеми, свързани с техните деца.

Пациентите могат да се възползват от безплатни тюрбани, както и да заявят потребност от първична протеза, която ще им бъде изпратена впоследствие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлийка
хасковлийка
21.06.2021 13:34 13:34

Страхотна инициатива !

Back to top button