Регион

Паспортна служба в Хасково ще работи в неделя заради частичните избори в две села

Паспортна служба в Хасково ще работи на 27 юни от 8:30 до 17:30 часа, съобщават от областната дирекция на МВР.

Целта е осигуряване на нормалното провеждане на частичните избори за кмет в село Жълти бряг, община Стамболово и в село Сърница, община Минерални бани. Haskovo.info припомня, че кметовете на селата починаха и това наложи провеждането на нови избори там.

На граждани, подали вече заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването й или ще бъде издадено удостоверение за изгубен, откраднат, повреден, унищожен документ за самоличност или лична карта с изтекъл срок на валидност. При невъзможност да бъде издадена нова лична карта до края на работния ден на 26 юни, по искане на лицето, ще бъде издавано удостоверение, с което да гласуват. За да бъде издадено удостоверение е необходимо хората лично да подадат искане в ОДМВР Хасково за дните от 22 юни до 27 юни от 8:30 ч. до 17 ч.

Удостоверения за заявен постоянен и настоящ адрес се издават от общинската администрация.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button