Регион

Агробизнесмен оглави ловното сдружение в Харманли

На състоялото се отчетно-изборно събрание харманлийските ловци избраха нов председател на сдружението. Агробизнесменът Александър Петров (на снимката вдясно), който застава начело на организацията, обединяваща 31 ловни дружини, е ловец от от 2008 г., членува в дружината в село Дрипчево.

Делегатите на форума бяха приветствани от главния секретар на НЛРС – „Съюз на ловците и риболовците в България“ Даниел Тошков. Той говори за коментираните в последно време адекватни промени в действащата нормативна уредба, регламентираща ловностопанската дейност.

Присъстващите бяха запознати и с предприети европейски инициативи, оказващи пряко влияние върху ловностопанската и риболовната дейност и у нас. Главният секретар пожела успехи на харманлийската организация и на новия председател.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.06.2021 16:59 16:59

Изключително нечестно го оглави, но няма значение. Успехи му желая.

Вени
Вени
23.06.2021 17:01 17:01

Изключително нечестно го оглави, но няма значение. Успехи му желая.

Back to top button