Регион

Руска бракма саботира крадци в Тополовград

ПолицияЛек автомобил „Опел Кадет“ е бил откраднат в Тополовград, съобщават от полицията. Сигнал за инцидента е подал вчера на обяд 56-годишния собственик на возилото. При пристигането си полицейските служители установили, че съседът на потърпевшия също е можел да остане без лекия си автомобил ВАЗ.

При опита за кражбата на руското возило обаче воланът се е счупил и похитителите го оставили на предната седалка и зарязали автомобила.

От полицията съобщават за задържани двама младежи на 20 и 22 години от харманлийското село Надежден. Те са заподозрени за кражба на мобилен телефон. Още двама познайници на полицията са хванати след извършена от тях кражба. Това са двама непълнолетни 14-годишни тинейджъри от Симеоновград свили CD от лек автомобил „Опел Астра“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button