Регион

Цецка Цачева се пробва като грънчар, не опита бригадирската чорба

Цецка Цачева като грънчарПредседателят на Народното събрание Цецка Цачева бе гост на Димитровград в Нощта на музеите. След като изгледа спектакъла на балет „Галаксико“, посветен на Светилището на нимфите в Каснаково, първата дама на парламента разгледа експозициите в историческия музей.

Най-много време Цецка Цачева отдели на ателиетата на открито в двора на музея. Вниманието й привлече грънчарската работилница, където тя за кратко смени амплоато. Това обаче се оказа доста по-трудно от ръководенето на парламентарните заседания и първият опит се оказа неуспешен. Това обаче не сломи духа й и по бригадирски Цачева направи втори, който бе по-успешен и се получи нещо като съд, който организаторите обещаха да й изпратят в парламента след като го довършат.

Фасулът се оказа блаженВсеки трябва да си уважава стола. Понякога си мислим, че работата на другия е много лесна, но се оказва, че не е така, коментира с усмивка Цецка Цачева.

В края на посещението си в музея председателката на народното събрание стигна и до едно от най-привлекателните за публиката места – казана с бригадирска чорба. Фасулът обаче се оказа доста блажен като за бригадирска гозба.

Въпреки че си взе канче с купон Цецка Цачева не дегустира ястието и го остави за по-късно. Кметът на Димитровград Стефан Димитров и част от депутатите обаче я отсрамиха и хапнаха от фасула, който според тях е бил доста вкусен.

 Цецка Цачева  Цецка Цачева
 Цецка Цачева  Балет Галаксико

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button