Любопитно

Мариана Ангелова представи втората си стихосбирка „Погали ми душата“

„Погали ми душата“ – така е нарекла втората си поетична книга Мариана Ангелова. Вдъхновението й идва от дълги пътища, докосване до непознати места и срещи с разнолики държави, градове и хора.

„Поезията й впечатлява със своя неповторим лирически глас. Тя ни приобщава към духовните ценности и внушава непрекъснато търсене на естествената и неподправена красота в материалния и духовния свят“, казва акад. Марин Кадиев, председател на на Съюза на независимите български писатели.

Книга
Мариана Ангелова

„Мариана Ангелова я очаква дълъг и успешен път в пространството на изящната словесност“, допълва литетурният критик доц. Петър Хаджинаков.

Книга

На литературната премиера в читалище „Заря“ ценители на словото и приятели споделиха вълненията на авторката. Тя бе поздравена и от поетесата Ели Видева, председател на Клуба на дейците на културата в Хасково. Музикален щрих към проявата прибави китаристът Диан Дончев.

Стихове на Мариана Ангелова са публикувани в печатни издания и електронни списания, участвала е успешно в редица национални и международни поетични конкурси. Освен в Хасково, поезията й е представяна пред културната общественост и в други градове у нас.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button