Хасково

Дават сирене и мляко с палмово масло в детска градина

Заместник - министър Костов

Георги Костов

Млечни продукти, съдържащи палмово масло, са давани вместо сирене и кисело мляко в детска градина в региона. Това са установили проверките на храната в Хасковско през последните дни, съобщи днес заместник – министърът на земеделието и храните Георги Костов. По случая е издадено наказателно постановление.

При 25-те инспекции са костатирани още 6 по-дребни нарушения, за които са издадени съответните предписания, допълни Костов.

Георги Костов пристигна вместо министър Мирослав Найденов за демонстрационно преброяване на стопанството в хасковска ферма за патици. Той съобщи още, че вече е готов проектозаконът за горите, който в сряда трябва да бъде приет от Министерски съвет. Той предвижда разделяне на стопанската от контролната дейност. Така вече няма горските стопанства едновременно да секат дърва и да контролират процеса. Целта е да се избегне прикриването на нарушения, обясни заместник- министърът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button