Хасково

Деца се бият с възглавници в читалище „Н. Вапцаров“

Участниците в пижаменото партиПарти с пижами организираха децата от клуб „Синьо лято“ към хасковското читалище „Н. Вапцаров“ в квартал „Овчарски“. Малчуганите на възраст от две годинки до четвърти клас участваха в поредица състезания, разделени на два отбора с имена на техни идоли – „Селена Гомез“ и „Енрике“.

Децата ядоха торти без ръце и се биха с възглавници. Надпреварата включваше още бягане на две деца с по един завързан крак, състезание на куц крак и надбягване с чували. Освен това двата отбора премериха сили и в теглене на въже. И тъй като партито бе с тоалет пижама малчуганите участваха и в тематично дефиле с конкурсен характер. Победител с най-много събрани овации за пижамата си с пеперуди стана Чаница. Момчетата пък блеснаха със спално облекло с любими анимационни герои.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button