Хасково

Рокади по върховете на земеделието в Хасковско

Двама от директорите на земеделските служби в Хасковска област вече са сменени.

Тодор Тодоров отново пое Държавен фонд „Земеделие“. Преди 5 г. той отново беше директор на областната дирекция в Хасково.

Валентина Делчева пък се завърна начело на областната дирекция „Земеделие“. Тя също оглавяваше дирекцията преди време.

Земеделие
Валентина Делчева

11 коментара

 1. Скоро и той ще изхвърчи, всички от работа, работа, работа ще бъдат погребани😄😄

  1. Ай стига бе! :) Много бързате, само да не ви излезнат криви сметките. Хахаха

 2. Тодор Тодоров нали беше от ГЕРБ, ама не можа да лапа колкото си иска и сега го раздава репресиран.Само едни и същи мотаете. Няма ли други нови, свестни служители. Сешници! Мислят единствено за разчистване на сметки, а не нещо да се свърши градивно. Голяма промяна, няма що!

  1. Много точно казано. Благодаря!
   Това, което се случва е не смяна, а подмяна. Повечето от НОВИТЕ, са бивши поклонници ма ГЕРБ, но от тези, които са били изритани. Сега връщайки се са съгласни д колят и да бесят само и само да са във властта. С тези си действия на 11.07. 21г. ще има доста изненади.
   Поставихте лизогъзници на власт, а не лица на промяната, а лизогъзниците не се променят. Едно време им викаха предатели. С такива промна не се прави.

 3. каква я мислиха Митри Вън , каква стана . Първа греда с Минко , втора и трета със замовете му. Дотук от нещо ВЪН стана БСП вътре . После започнаха големите мотики , първо с Митница Свиленград , после си разбиха черепа с Агенцията по храните вмето М. Вън стана М. ВЪТРЕ . После Тодоров , който бе от ГЕРБ , после от Беливанов сега от ИМВ . Тези парламентарни избори са първите в който в два последователни вота той е от една партия . С него сякаш стигнаха върха на глупостта при кадруването , но вината е основно на Минко , и съветниците на президента Копринков и Узунов .
  А можеше да е друго без този дрим тийм 2.

 4. Честито на ДПС. Няма директор дето не е техен. За прокуратурата и съда всички са техни кадри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button