Хасково

Конкурси за полицаи, пожарникар и главен счетоводител в Хасково

Конкурси за две вакантни длъжности за разузнавачи обявиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Става въпрос за криминалисти в районните управления в Хасково и Тополовград. В Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково има място за инспектор в група „Пожарогасителна и спасителна дейност“.

Конкурс за главен счетоводител пък е обявен в Регионалното управление на образованието в Хасково. Конкурсът включва решаване на тест и интервю, а документи се подават до 5 юли. Минималният размер на основната заплата е 1 600 лв.

 

9 коментара

 1. тези конкурси са само за пред обществото, няма проблем дебели грозни тулупи като мен да стана т полицай.

 2. „Конкурс за главен счетоводител пък е обявен в Регионалното управление на образованието в Хасково. Конкурсът включва решаване на тест и интервю, а документи се подават до 5 юли. Минималният размер на основната заплата е 1 600 лв.“
  ПЪРВО – защо мястото не е обявено на сайта на РУО-то?
  ВТОРО – размер на основната заплата е 1 600 лв? Значи за учител грубо между 1000 и 1200 лв. А административен кадър в образователно управление – 1600, което може и да скочи нагоре! Къде е логиката и нека се престане със спекулациите за учителски заплати, защото набутаните по управленията и МОН и всички свързани с образованието звена получават много повече, а голяма част от тях не правят нищо съществено!

 3. Хайде де – чакаме да започнат да уволняват директорки на училища – злоупотребили многократно с правомощията си! Уволнения за разчистването на сметки, за кадруването им, за превземането на всички видове дейности по училищата и обвързавнето им само с фирми на приближени! За пълната им неадекватност и неумения да бъдат ръководители и човеци в който и да е колектив!

  1. Чакаме и тези, които толкова критикарстват в публичното пространство да излезнат с имената си и да престанат да се занимават с доноси и клюки. Да не забравят “ Волът рие, на гърба му пада.“ Чакаме един да бъде осъден за клевета.

   1. „Критикарстват“/ ползвам твоя израз/, защото има за какво. Осъдени ще има и ще е някоя от тези, които защитаваш. Не ти харесват истините, очевидно е. А за теб вече се знае, че не си Иванова

 4. недко дебелия когаще се махне противен ми е пенсия и заплата каква полиция е като е пенсиенер да иде пазач това демотевира младия състав има много в състемата

 5. Хората не са слепи! Когато някой не става за дадена работа или когато има нетърпим характер – това се вижда! Всеки може да си въобразява каквото си иска и да се превъзнася колкото си иска! Но никой не може да очаква от другите да му се кланят и да му бъдат роби! Всеки може да избира кои подкрепя, на кои симмпатизира и с кого да другарува! Присъщо на хората е да говорят с реч и да изразяват мнението си с думи! На едни не се харесва, на други им е интересно! Някои пълзят, други летят! Това е демокрация – да можеш да изразиш мнение, без да те линчуват. Очевидно в Хасково демокрацията не работи така – щом не е възхала на силните на деня – веднага става проблем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button