Регион

Джип на пенсионерка изгоря по неизвестни причини

ImageДжип “Мерцедес” изгоря тази нощ на улица „Алеко Константинов“ в Харманли. Сигналът за пожара е получен малко след 3 часа в дежурната част на местното полицейско управление. На местопроизшествието са изпратени автопатрул и пожарна. Установено е, че пламналият джип е собственост на 65-годишна жена от същата улица, но е бил ползван от 31-годишен мъж. Извършен е оглед на изгорелия автомобил като причините за инцидента засега са неустановени. Работата по образуваното досъдебно производство продължава – съобщиха от областната полицейска дирекция в Хасково.

По неизвестни причини вчера изгоря мотор-скутер, собственост на жител на Ивайловград. Инцидентът е станал на ул. „Гео Милев“, където било паркирано возилото.

Огнеборците в Любимец пък угасиха пожар в лек автомобил. Пламъците били предизвикани от късо съединение в ел. инсталацията на колата.

Заради небрежност при боравене с открит огън вчера е пламнала къща в тополовградското село Устрем. Унищожени са 120 кв.м.от покрива.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button