Хасково

Масларова: Да си говорим по-фрий, ако нямаш пари, си умрял!

Емилия Масларова„Ако нямаш пари, си умрял!“ – констатацията е на народния представител от Хасково Емилия Масларова, според която здравеопазване в България вече няма. Поводът за изказването са трусовете в системата.

Депутатката изрази опасенията си, че в резерва за здравната каса пари има само на хартия, защото вероятно държавата не си е внесла задълженията. Сигурно това е причината в тази невиждана криза да не се вадят средства от този резерв, заяви Масларова.

Масларова започна поредната си среща с журналисти с думите „Да си говорим по-фрий!“ и заяви, че проектобюджетът за следващата година само ще задълбочи кризата. Все пак в него има нещо позитивно, констатира червената депутатка. Това е преминаването на социалната пенсия от НОИ към „Социално подпомагане“ във вид на помощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ема
Ема
28.09.2010 19:40 19:40

Днес отварям хасковските сайтове и гледам една и съща омразна мутра – тази на Масларова. А бе, хора, докога ще ми я навирате тая, бе. Надявах се поне някои от вас да й зададат контравъпрос на наглите й претенции. Но, не! Вие уж сте сте безпристрастни. Голяма работа сте. Браво на вас, както казва Али Раза.

Back to top button