Спорт

Медали за всички 19 състезатели на „Виолена“ от национален турнир

Всички 19 състезатели на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ се завърнаха с медали от националния турнир Купа АМД в Пловдив. Това става въпреки липсата на зала за тренировки в продължение на година, каквато вече е намерена, съобщават от клуба.

При 9 – 11 г. златен медал спечели Калин Минчев в индивидуалната надпревара, златен медал за Габриела Карева при индивидуалните изпълнения, заедно двамата в смесена двойка отново са с златен медал, а двамата заедно с Михаела Кориева, Николета Василева и дебютантката Сияна Русева спечелиха златен медал в категория ГФ.

При 12 – 14 г. сребърен медал за МФ Зорница Дойчева, Велина Илиева, Мариета Генчева и втори сребърен медал за тях заедно с дебютантките Мария Колева и Ади Сапунджиева в категория ГФ.

Успех постигнаха и 5-6-годишните звездички в спортната аеробика, които се окичиха също със златни медали – Александра Калинова, Мелиса Щерева, Рая Чобанова, Лора Динева, Златиана Здравкова, Невелина Русенова, Виктория Досева, Сияна Милева, Микаела Божикова.

Скоро предстои участие в поредното издание на международен турнир Пловдив къп с участие на над 20 държави. В средата на септември е Европейското първенство в Пизаро, Италия, където ще участва Тихомир Баротев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button