Хасково

Предвиждат секции за карантинирани и covid-отделението в МБАЛ – Хасково

Политическите партии и коалиции се разбраха за състава на 7 допълнителни секции в община Хасково за изборите за народни представители на 11 юли.

По последна информация настанените в covid-отделението на МБАЛ – Хасково са четирима и за там е предвидена секция за гласуване. В останалите болници няма пациенти с коронавирус. Ще има една секция е за други болни в МБАЛ.

Консултации

На консултациите беше определен съставът и на подвижна секция за гласуване на карантинирани избиратели, които сега са 114, а на изборите през април бяха около 1 600. Предстои да се определят сроковете и начините, по които те да заявяват желанието си да гласуват. Очаква се това да е възможно и в изборния ден.

Предвидени бяха две подвижни секционни избирателни комисии за хора с увреждания. Досега има подадени 41 заявки от хора от селата, а крайният срок е 5 юли.

Секции ще има традиционно в Психодиспансера в квартал „Болярово“ и следствения арест.

Предстои комисиите да бъдат назначени от Районната избирателна комисия – Хасково.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button