Хасково

Триколка се удари челно в спрял на булевард камион, велосипед – в трактор

40-годишен мъж е в болницата след челен удар между електрическа триколка и спрял камион. Инцидентът е станал малко преди 8:30 часа тази сутрин на бул. „България“ в района на гимназията по механоелектротехника в Хасково.

КатастрофаУчебният камион бил спрял на булеварда и когато шофьорът му се върнал видял струпване от хора и автомобили. Триколката се е движела в насрещното и се е ударила челно в товарния автомобил. Причината тепърва ще се установява.

Спирането на автомобили в тази част на булеварда не е забранена, уточниха униформените. За управление на този вид триколки не се изисква свидетелство за управление.

КатастрофаВ болница е и 41-годишен велосипедист, който се е ударил в трактор. Катастрофата е станала снощи на пътя преди ивайловградското село Славеево. Тракторът тръгнал да завива на ляво и тогава в него се ударил велосипедът, който се движел в лявата лента.

Пострадалият колоездач е с охлузни рани по главата и оставен за наблюдение в свиленградската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сакатия лекар
Сакатия лекар
29.06.2021 11:56 11:56

Тротинетките,колкото и да са полезни (опазване околната среда от вредни емисии) толкова са вредни поради,именно такива случаи.Управляващите ги ВИНАГИ са участници в движението,без значение от интензивността на трафика,да не говорим за управлението им в центъра,а каска,жилетка или друг вид обозначителни маркери…ЕСТЕСТВЕНО НЯМА!

Анонимен
Анонимен
30.06.2021 7:06 7:06
Отговор до  Сакатия лекар

По закон няма изискване за каска и жилетка. Какви други “маркери” искате?!

Back to top button