Хасково

Последен ден за подаване на заявления за първо класиране в УНСС – Хасково

Днес е последният срок за подаване на заявления за участие в първо класиране в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Местата в бакалаварските специалности Мениджмънт и администрация, Икономика и Счетоводство и контрол са 130, като вече има подадени толкова заявления. Очакванията са обаче, че не всички ще бъдат класирани и ще останат места.

Приема се с оценки от матурите. Тези, които искат да си повишат успеха могат да се явят на изпит. Таксите не са променяни от миналата година – държавната поръчка е 250 лв. на семестър, а частната – 804 лв. Кандидат-студенти подаваха заявления и днес. Тази година кандидатите за първо класиране са с 20% повече от миналогодишната кампания. Първо класиране ще бъде обявено на 8 юли. Има второ и трето класиране, а между 26 и 28 юли ще е допълнителният прием на документи за попълване на отделните незаети места, съобщи директорът на УНСС – Хасково проф. д-р Надя Миронова.

УНСС
Проф. д-р Надя Миронова

Заявленията за магистърските специалности ще се подават от 20 август до 1 септември. Има три нови специалности – Маркетинг и мениджмънт на английски език, Местно самоуправление и Комуникационен мениджмънт. Остават си традиционните специалности – Бизнес администрация, Счетоводство и контрол и Икономика. Тук семестърът струва 850 лв. Обучението ще е хибридно – присъствено или онлайн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.06.2021 13:40 13:40

hajde vsishki dvojkadshiite za „“diplumi falshivi““

Анонимен
Анонимен
29.06.2021 13:42 13:42

Otdavno triajbva da se zatvori tova sramno zavedenie

Back to top button