Регион

Започват прегледите от специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

Първите скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната – „Майчин дом“ започват на 10 юли от 9:30 часа в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс“ в Димитровград, съобщават от общината.

Прегледите ще се извършват след предварително записване на телефон: 0897079757. Пациентите могат да ползват направления. Както Haskovo.info писа, консултациите се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и „Майчин дом“ за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Първите прегледи ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев – асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“. Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Следващата дата за прегледи ще бъде на 14 август отново от 9:30 ч. след предварително записване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button