Избори 2021

Мустафа Карадайъ в Хасково: За ДПС властта не е самоцел, а средство за подобряване качеството на живот

За ДПС властта не е самоцел, а средство за подобряване качесвото на живот в България. От 7 години ДПС има програма за ускорено развитие на държавата, затова трябва да участваме във властта, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ при представянето на листата на партията в Хасково пред симпатизанти.

Преди това Централният лъч на ДПС обиколи голяма част от населените места в Хасковска област и се срещна с избирателите, за да представи листата за изборите на 11 юли.

ДПС
Мустафа Карадайъ

Движението работи за двама депутати от региона. Първите двама в листата – Сезгин Мехмед и Мюмюн Мюмюн, са млади, образовани, успеши, каза Мустафа Карадайъ. С бюлетина номер 7 ще гласуваме да има стабилност, сигурност,и предвидимост в българската политика. Тази стабилност ни е нужна, за да има има ускорено икономическо развитие на станата и инвестици, заяви още той. По думите на Карадайъ през април България е избрала промяната, която могат да осъществят младите и образовани хора.

Показахме, че България има нужда от рестарт на държавността. Ние, младите хора имаме енергията, която заедно с опита на ДПС ще помогнат България да стане по-добро място за живот, заяви водачът на листата Сезгин Мехмед. Само с диалог и свежи идеи ще постигнем по-добро бъдеще и ние можем да бъдем двигателя на промяната, допълни той под аплодисментите на публиката.

ДПС

„Можем днес след 30 години и в България, и на Балканите, и в света да оценяваме един значим политически продукт, наречен Български етнически модел, чийто архитект е нашият почетен председател д-р Ахмед Доган“, заключи председателят на ДПС.

Мустафа Карадайъ и председателите на европейската либерална общност и на младежките либерали – Илхан Кючук и Антоанета Асенова се срещнаха и с младите активисти на ДПС. Според лидера на ДПС, основното качество на политиката е да подобри условията на живот, а политика основана за омразата не може да просперира. „Разделените общества никога не са имали просперитет“, заяви Карадайъ.

ДПС

Той подчерта, че ДПС има програма за ускорено развитие на държавата, а приоритети в нея са същите като на Европейския съюз. „Първи приоритет е зелена икономика. Втори приоритет – високи технологии. И трети приоритет имаме – включването на свободните и активни граждани във формирането на политическите решения в контрола на тяхното изпълнение“, каза председателят на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button