Хасково

Месец и кусур празници за 10 години Младежки център

Борис и Йосиф

Първа в празничната прогрма е постановката Фенове

Над месец ще продължат празничните прояви по случай 10-годишнината на хасковския Младежки център. Те започват тази вечер с постановката „Фенове“ на театралното студио към центъра.

На сцената зрителите ще видят Борис Таков и Йосиф Хаджиев. Това е едно намигване към света на мъжете – футбола и жените. Често не може да се каже какво предпочита един мъж. Постановката показва разговор между двама мъже, от който изплуват проблемите, съвсем по български, коментира режисьорът Румяна Георгиева.

В програмата за празниците са предвидени концерти, изложби и събития, посветени на екологията. Утре следобяд възпитаниците на центъра ще участват в шествие, които ще завърши с пускането в небето на балони и гълъби. Кулминацията на празниците ще бъде концертът 4 ноември.

 Деян Янев  Борис и Йосиф

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.09.2010 22:26 22:26

Името на директора на младежки център е Деян Янев!!!

пупи
пупи
30.09.2010 12:56 12:56

този директор и кметицата която му езаместничка са пълна скръб все едно аз да съм космонафт боже боже тя била фелшерка горката сигорно оказва методическа помощ на мажоретките или поне наартистите ако не е кмета то кметицата няма отърване от тях много са компетентни ама така е ние сме си виновни нали ни излъга че турците идват сега какво стана като сме балъци ще им ядем попарата аколкото до деян янев той е алкохолик ще го намерите само в ресторанта пред работното му място те и другитекърлежи са там

Back to top button