Регион

Катастрофа с три коли на пътя Хасково – Димитровград затрудни движението

Катастрофа с три коли затрудни движението по пътя Хасково – Димитровград в ранния следобед. Инцидентът е станал малко след кръстовището за бирената фабрика в платното в посока Димитровград.

КатастрофаПо разказите на участниците в катастрофата Опел се ударил във Фолксваген с чужда регистрация и след това излетял в канавката. Фолксвагенът от своя страна се завъртял, ударил се в мантинелата изпреварил Ауди и то също го ударило.

КатастрофаСложният механизъм предстои тепърва обаче да бъде изяснен от разследващите.

При инцидента няма пострадали, а тестовете на шофьорите за алкохол са отрицателни.

Катастрофа

5 коментара

  1. как реши ,че са румънци ???? аз бих казал прости български мешета !!!!! няма манталитет в простите български състезатели

    1. Състезателите не са били прости български мешета както ги наричаш а е бил просто турско меше.

  2. Трябва всеки ден КАТ( Пътен контрол) да е на пътя Хасково-Димитровград , ама да спират и проверяват МПС-та , а не само да снимат! Румънски , гръцки и турски коли минават покрай ограниченията за скорост, като самолети! Какво ме интересува ,че чат пат ги снимали, ,като КАТ не могат да си съберат глобите!

    1. Те и да ги спират не могат да ги глобят. По закон у нас на чужденци шефа на КАТ трябва да им пише акт. За това всички, които минават през България карат като обезумели. Да му мислят тия, които се движат без НСО, нямаме ни механизъм да се глобяват, нито имаме за събиране на глоби. В всички съседни държави ако те хванат в издънка няма да ти се размине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button