Хасково

ХТПП отпечата карта на туристическите забележителности в областта

Янчо Янев и Катя Атанасова

Янчо Янев и Катя Атанасова

Карта на туристическите забележителности в област Хасково отпечата местната търговско- промишлена палата. Инициативата е по проект на стойност близо 194 000 лева. Партньор на палатата е Агенцията по туризма в Пиза, Италия.

В рамките на проекта са издадени още учебно помагало „Маркетинг на туристическия продукт“ и Пътеводител на туристическите обекти в община Минерални бани. „Целта ни бе да популяризираме региона като атрактивна туристическа дестинация, да създадем партньорска мрежа между общините от региона и провинция Пиза и да обменим опит и добри практики“, каза ръководителят на проекта Катя Атанасова. 

Успяхме в най-голямата криза да осъществим този проект без нито един аванс“, похвали се председателят на местната палата Янчо Янев. Той допълни, че до края на годината за него и колегите му предстоят няколко международни участия – икономически форум в Украйна, среща по повод 150 годишнината на търговската палата в Лестър и две бизнес срещи в Банкок и Хо Ши Мин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button