Хасково

Полиция и жандармерия завардиха квартал „Република“ в акция срещу търговия с гласове

Полиция и жандармерия завардиха входовете и изходите на хасковския квартал „Република“ в акция срещу търговията с гласове преди изборите на 11 юли.

Мащабната специализирана полицейска операция се провежда на територията на цялата Хасковска област, съобщи директорът на ОДМВР старши комисар Венцислав Кирчев. Той посочи, че акцията е провокирана от получени сигнали, като целта й е да не се допусне купуване и продаване на гласове. Към момента нямало сигнали за раздаване на пари.

Акция
Венцислав Кирчев

Униформените проверяват влизащите и излизащите от квартал „Република“ и други хасковски квартали. Вече имало и претърсвания на адреси. Засега нямало задържани, но постоянно се викали хора за разпит в полицията, за които имало данни, че извъшват такъв вид дейност.

Акция

Очакванията са полицейската акция да продължи до парламентарните избори. Жители на квартала я определят като дискриминация спрямо тях, защото по техните думи акцията се провежда само в „Република“. Вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че подобна акция се провежда в цялата страна, защото има получени близо 100 сигнала за купуване на гласове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Черноризец Калпав
Черноризец Калпав
01.07.2021 12:37 12:37

Ръките в джобите… и да нагледаме къщичката за кучета

John
John
01.07.2021 13:49 13:49

резидента си е купил програмисти, ман го изгоря!

Честито ГЕРБ-аджий
Честито ГЕРБ-аджий
05.07.2021 2:18 2:18

Честито на всички гербаджий,отивате си след 11-ти юли от държавата..Не забравяйте – предстоят и избори за градоначалник и общински съветници:)
Цвети-ЧАО
Минев -Чао
Д.Добрев -Чао,чао,чао събирайте си цирка и схемите по еврофондовете и идва видовден :)

Разбирач
Разбирач
05.07.2021 16:06 16:06

Давай мечтите са безплатни.

Back to top button