Регион

Пак спипаха стоки-менте и безакцизни цигари

Полиция26 броя спортни стоки са конфискували вчера харманлийските полицаи при проверка на магазин в града на Белоногата, собственост на 53-годишна жена. Оказало се, че иззетите артикули от търговския обект носят логото на известна марка, но нямат разрешение от нейния правопритежател.

Часове по-късно хасковските полицаи са конфискували 1030 кутии безакцизни цигари недалеч от паркинг „5-ти километър“. Автопатрули на Пътна полиция спрели за проверка край града „Фолксваген Пасат“ и „Мерцедес“ с пловдивска регистрация. В резервоара на първата кола, шофирана от 33-годишен пловдивчанин, били открити 490 кутии цигари. На същото място в „Мерцедес“-а, управляван от 29-годишен мъж от село Динк, били намерени още 540 кутии цигари без бандерол. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване.

От областната полицейска дирекция съобщиха и за конфискувани 2 грама канабис у 26-годишен жител на село Брод, който бил спрян за проверка вчера преди полунощ на бул.“Христо Ботев“ в Димитровград. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button