Хасково

Обявиха конкурса за началник на образованието в Хасково

Конкурс за началник на Регионалното управление на образованието – Хасково обявиха от Министерството на образованието и науката.

Както Haskovo.info писа, от днес временно за началник беше назначена старши експертът по организация на средното образование Веселина Павлитова, а досегашният началник Христина Боева беше пенсионирана.

Минималните изисквания към кандидатите са да имат длъжностно ниво по Класификатора на длъжностите в администрацията – 5, да са магистри и с минимален професионален опит от 5 г. на ръководна длъжност в институциите от системата на предучилищното и училищното образование или опит на ръководни или експертна длъжност в администрация, свързани с предучилищното и училищното образование или минимален ранг – II младши. Минималният размер на основната заплата, определен за длъжността е 2 400 лв.

Конкурсът е под формата на решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи, включително подадени по електронен път е до 17:30 часа на 12 юли включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Колега учител
Колега учител
01.07.2021 17:38 17:38

И сега кой ще е следващия началник? Намирисва ми на Деян Янев.

Учител
Учител
03.07.2021 20:10 20:10
Отговор до  Колега учител

Хремясал си, колега

Анонимен
Анонимен
01.07.2021 18:40 18:40

Някой с голям джоб и мазна уста ще е следващия началник!

Hihi
Hihi
01.07.2021 23:20 23:20

Златева,Златева…..

Как бързат ….докато е служебното правителство на власт,много са загрижени за образованието в Хасково.Да да реваншизъм и едновремешни кадри само.

Back to top button