Хасково

Обявиха конкурса за началник на образованието в Хасково

Конкурс за началник на Регионалното управление на образованието – Хасково обявиха от Министерството на образованието и науката.

Както Haskovo.info писа, от днес временно за началник беше назначена старши експертът по организация на средното образование Веселина Павлитова, а досегашният началник Христина Боева беше пенсионирана.

Минималните изисквания към кандидатите са да имат длъжностно ниво по Класификатора на длъжностите в администрацията – 5, да са магистри и с минимален професионален опит от 5 г. на ръководна длъжност в институциите от системата на предучилищното и училищното образование или опит на ръководни или експертна длъжност в администрация, свързани с предучилищното и училищното образование или минимален ранг – II младши. Минималният размер на основната заплата, определен за длъжността е 2 400 лв.

Конкурсът е под формата на решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи, включително подадени по електронен път е до 17:30 часа на 12 юли включително.

4 коментара

  1. Златева,Златева…..

    Как бързат ….докато е служебното правителство на власт,много са загрижени за образованието в Хасково.Да да реваншизъм и едновремешни кадри само.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button