Хасково

Коне на съботна разходка из кв. „Куба“ в Хасково

КонетеДва коня се разхождат свободно в продължение на часове днес между блоковете в „Куба“, сигнализираха живеещи в квартала. Чии са животните обаче не е ясно. Хора от квартала са забелязали роми, които обикалят кофите за смет, и предполагат, че конете може и да са тяхна собственост. 

От друга страна, в непосредствена близост до квартала има и вилни зони, където също е възможно някой да отглежда животни. 

Haskovo.info припомня, че само преди десетина дни два коня се разхождаха необезпокоявани в градинка на бул. „Раковски“. Тогава на място пристигнаха представители на полицията и на общинска дирекция „Контрол, обществен ред и законност“. Оказа се обаче, че няма нито кой, нито къде да прибере животните. Затова бе повикат жител на ромския квартал „Република“, който отведе конете.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
orfey
orfey
02.10.2010 15:18 15:18

tiq gi znam 1vo bqha v orfey baq vreme obikalqha posle do uchilishte Ivan rilski gi nabaraha.. sq sa v kuba,…. ujz

avenu
avenu
02.10.2010 15:32 15:32

a predi kuba snoshti bqha na ploshtadkite pred avenu

....
....
02.10.2010 17:28 17:28

sq moji i v badema da doidat :D:D:D:D:D:D

ne selqnin
ne selqnin
02.10.2010 21:55 21:55

тези коне докато не ги приберат на кенана -за храна на лъва ?никога собственици няма да си имат.нито роми нито турци,а българи и помаци хич.кмета да не спи .а да дава правомощия на кенанците.лъвовете са гладни
пък и тези коне си нямат собственници. за да обикалят в парковете ни създадени с наши пари

dryjba
dryjba
02.10.2010 23:17 23:17

tezi kone tazi vecher biaha i v aleiata mejdy kv.kybai dryjba.Tozihybav park v koito igraiat deca,razhojdat se grajdani,a s tiah zaedno i kone vodeni ot dvama cigani.Ima tabela ch e zabraneno za kycheta,no nikoi nespazva.Triabva da ima i kontrol.

az
az
04.10.2010 11:36 11:36

животните нямат никва вина,а за кучетата съм възмутена просто………..незам какво да кажа,разхождат се навсякъде и по всяко време,серът и пикаят навсукъде,а кучето е по-голям вирусоносител от коня,коня яде трева,а кучетата …. сами си направете изводите,по-безопасно е да срешнеш конска фъшкия отколкото кучешко лайно…

Back to top button