Избори 2021

Владимир Маринов в Ивайловград: Ще работим за земеделие, което да изхранва България

Жителите на община Ивайловград поискаха бързи мерки за стимулиране на земеделските производители, както създаване на условия за модерно земеделие. Това стана по време на предизборна среща с водача на листата на коалиция „БСП за България“ и кандидатите за народни представители от област Хасково.

Хората поискаха намаляване на административната тежест за малките и средни преприятия и стимулиране на местното производство.

БСП

„Аз съм свързан със земята и днес питам: Къде е животноводството, къде е земеделието? Защитаване на едно или друго посолство не е защита на националните интереси. В платформата на коалиция „БСП за България“ са залегнали редица мерки в посока на земеделието, за реализирането на които ще работим“, каза пред жителите на Ивайловград Владимир Маринов, водач на листата на коалиция „БСП за България“ в 29 МИР – Хасково. Той посочи някои от тях , като създаване на Държавен гаранционен фонд.

„Увеличаване на темпа на инвестиции за модерно земеделие в малките и средни семейни ферми може да стане чрез създаване на гъвкави схеми за кредитиране, като гарант е държавата. Ако ни гласувате подкрепа на 11 юли с № 4 в бюлетината, ние ще работим за подобряване на живота ви“, категоричен е Владимир Маринов.

 

„Районът на Хасково е с потенциал в областта на селското стопанство. Необходимо е с общи усилия да развием най-добрите традиции в родното земеделие, полезните и успешни практики, за да може работата на земеделските производители да се превърне в доходоносен бизнес. Ролята на държавата е да създаде правила и да гарантира предвидимост за инвеститорите – с реформи в съдебната система, с пренастройване на образователната система, според нуждите на страната“, коменира още Владимир Маринов.

По думите му листата на коалиция „БСП за България“ е силна със своите кандидати. В нея успешно се съчетават енергията на младостта с опита. Всички в листата са с доказани професионални качества и авторитет в своите среди.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button