Хасково

Оркестърът на американските ВВС в Европа свири за хасковската публика

КонцертътОркестърът на американските военновъздушни сили в Европа изнесе концерт в Хасково тази вечер. Проявата е част от турне в България, което стартира днес и ще продължи до 10 октомври. В рамките на турнето оркестърът ще изнесе безплатни представления в шест български града – Хасково, Стара Загора, Шумен, Силистра, Русе и Плевен.

Оркестърът представя САЩ и Военновъздушните им сили на най-високо равнище на дипломатически и церемониални събития, както и на събития на международната общност. Той е една от най-старите музикални формации на Военновъздушните сили на САЩ и единственият подобен оркестър със седалище в Европа.

Репертоарът на ансамбъла е отражение на разнообразното по стил музикално наследство от американската и европейска музика. Той включва най-доброто от американската музикална сцена на Бродуей и екрана на Холивуд  до мелодиката на диксиленда на Ню Орлийнс и биг бенд джаза, както и традиционни произведения за духов оркестър, маршове и забележителни вокални и инструментални соло творби.

Image Image
Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
антиглобалист
антиглобалист
06.10.2010 14:08 14:08

като гледач на тъпите и дебели янки много им е малко публиката. Явно Хасковлий се оказаха достатъчно умни, за да не си губят времето с тези некадърни и тлъсти пуйки ХА-ХА-ХА

Анонимен
Анонимен
18.10.2010 13:40 13:40

простак си ти….

Back to top button