Избори 2021

Катя Панева събра лидерите на Демократична България в Хасково: Тук сме за победа!

На 11 юли ще довършим започнатото, убедени са кандидатите за народни представители на коалицията

Обиколихме цялата страна, за да ни събере Катя Панева в Хасково. Тук сме, за да кажем „Победа“. С тези думи лидерите на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев, както и евродепутатът Радан Кънев посрещнаха тази вечер хасковлии на централния площад „Свобода“.

Демократична БългарияНие показахме, че единството работи и ясната и последователна визия за промяна привличат доверие и силните лидери в нашите листи като Катя Панева привличат доверие, заяви председателят на „Да, България“ Христо Иванов. Той посочи, че хората вече са узрели за промяната, но няма да я поверят на когото и да е, а на успели и компетентни хора. Трябва да обърнем страницата и България да разтвори криле към бъдещето, допълни Иванов.

Демократична БългарияКандидатите ни в Хасково са достойни и образовани хора, които заслужават доверие и ще работят за вас, за да бъде България просперираща държава, каза от сцената на площада председателят на ДСБ Атанас Атанасов. Борисов си отива и е важно да изградим модерна държава, в която законът да се прилага еднакво за всички, категоричен беше той. Атанасов заяви, че за него е привилегия да бъде в Хасково сред хора като водача на листата Катя Панева.

Демократична БългарияХасково е регион на предприемчиви и будни хора, такива са и кандидатите за народни представители от „Демократична България“, посочи съпредседателят на „Зелено движение“ Владислав Панев. На 4 април беше първото полувреме на изборите, свалихме ГЕРБ от власт и манталитетът на ГЕРБ си отиде завинаги. Сега е време за „продълженията на мача“ и съм убеден, че ще започнем да изграждаме просперираща държава, каза още Панев.

Не е виновен този, който е бил излъган, важно е да не допуснем повече да бъдем лъгани, затова трябва да дадем доверието си на хора, които са се доказали през годините като почтени и способни. Думите са на евродепутата и заместник-председател на ДСБ Радан Кънев. Той припомни, че на 4 април в София първа политическа сила беше „Демократична България“ и пожела същия успех и на национално ниво.

Демократична БългарияПрез последните няколко седмици ние обиколихме цялата Хасковска област. Това, което се усеща, е промяна и свежест, дори и в малките населени места. На 11 юли ще довършим започнатото, убедена е Катя Панева. Тя представи и останалите кандидати за народни представители и припомни част от приоритетите на коалицията – правосъдие, здравеопазване, образование.

Вечерта продължи с концерт на Стефан Вълдобрев. Стотици танцуваха под звуците на най-големите хитове на певеца.

Демократична България

Демократична България

Листата на „Демократична България“ за Хасково:

1. Катя Панева – Димитровград, народен представител в 45-ото Народно събрание
2. Деян Янев – Хасково, директор на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, общински съветник

4. Иван Ванчев – Димитровград, представител на застрахователна компания
5. Драгомир Андонов – Хасково, предприемач
6. Тодор Ташев – Хасково, адвокат
7. Веса Ходжева – Свиленград, Началник сектор Дневен център за възрастни с увреждания
8. Свилен Овчаров – Свиленград, адвокат
9. Симон Зенопян – Хасково, инженер компютърно проектиране
10. Васил Мелев – Хасково, предприемач
11. Георги Апостолов – Димитровград, кинолог
12. Антони Пашов – Хасково, предприемач и общински съветник
13. Стефан Аврамов – Димитровград, еколог
14. Георги Попов – Димитровград, предприемач
15. Красимир Делчев – Харманли, предприемач
16. Асен Иванов – Симеоновград, строителен предприемач

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button