Хасково

Големи задръствания заради пътен инцидент и учение на пожарната в Хасково

Големи задръствания станаха сутринта по централните булеварди на Хасково. Шофьори се жалваха, че 30 минути им е отнело да изминат разстоянието от площадка „Спартак“ до комплекс „21 век“.

Улицата пред спортна зала „Дружба“, където се помещава Районната избирателна комисия, беше затворена за движение заради учение на пожарната. Огнеборците проверяваха сигурността на залата и отработваха пускането на ток с генератори при спирането на електричеството в изборната нощ.

Катастрофа

Почти по същото време на булевард „Освобождение“ до Първа поликлиника стана пътен инцидент с пешеходка, която се е блъснала в лек автомобил Опел. Тя не е пресичала на пешеходната пътека в съседство. Водачът заяви пред Haskovo.info, че жената се е хвърлила върху колата му, след което е поискала 50 лв., за да отиде на лекар. Той преценил, че това е изнудване и извакал полицаите.

Катастрофа

Жената е откарана за преглед в Спешно отделение. От полицията коментираха, че в Хасково и друг път е имало подобни случаи, при които пешеходци се хвърлят върху колите и след това искат пари от шофьорите.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.07.2021 14:42 14:42

Извакал

Back to top button