Избори 2021

Корнелия Нинова: Промяната започна с „Хасково гейт“. На 11 юли с номер 4 ще я довършим

Стотици извикаха "Победа за БСП за България" в Хасково

Промяната в България започна преди 4 години, а едно от началата й беше „Хасково гейт“. Градът беше превзет и поробен. С номер 4 на 11 юли ще довършим тази промяна в цяла България. С тези думи председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави публиката на спортна площадка „Спартак“ в Хасково, където коалицията закри предизборната си кампания.

БСПНяма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, енергия и усмивки, обединени в едно – общата ни цел за промяна, заяви Нинова. Тя поздрави кандидатите за народни представители в Хасково и определи листата като букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

Ние в БСП за България знаем и можем, готови сме с ясен и конкретен план, ден по ден и стъпка по стъпка, особено с тази подкрепа, която виждаме тук, каза Нинова. Промяната е да ни управляват хора, които не са зависими от никакви обвързаности. Ние сме такива – хора, които служим на българския национален интерес. Номер 4 е гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно семейство, заключи председателят на БСП.

Корнелия Нинова получи цветя от Мариана Попова, която заедно с Орлин Горанов поздравиха публиката на спортната площадка. Певицата заяви, че вярва в духа на партията и определи Нинова като „една от малкото останали свестни жени в България“.

БСП
Владимир Маринов

С аплодисменти беше посрещнат водачът на листата за Хасково Владимир Маринов. Той благодари на хилядите хора, с които се е срещнал по време на кампанията. Можем да затвърдим енергията, която през цялата кампания ни водеше, защото ние сме листа от чисти хора, от хора, които имат своето минало, които не са се посрамили в това, което са правили, каза Маринов и допълни, че всички кандидати на коалицията са хора, които имат своята визия за бъдещето и визия за България.

Искаме стабилност, достойно бъдеще за всички и сигурност и съм убеден, че заедно с вас на 11 юли ще поставим нещата по местата, допълни още водачът на листата, който благодари на лидерите на политическите формации в коалиция БСП за България за постигнатото обединение.

БСП
Румен Петков

На сцената беше и председателят на АБВ Румен Петков, който определи изборите на 11 юли като исторически. От този избор зависи нашето бъдеще – на тези прекрасни деца, на нашите родители, на нашата България и затова ние сме тук със своето достойнство.

Сега повече от всякога имаме нужда от сила и почтеност. Не бива да избираме лъжата, грабежа и всичко това, което беше досега, защото това прави народът ни беден и нещастен, каза Петков. БСП за България гарантира гражданския контрол, достойнството и парламентаризма. Това може да ни изправи на крака като народ и държава, завърши думите си председателят на АБВ.

БСП

Вечерта продължи с концерта на Мариана Попова и Орлин Горанов под бурните аплодисменти на стотици зрители.

БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button