Избори 2021

Йордан Апостолов: Познавам проблемите на бизнеса, готов съм да помагам

Водачът на листата на "Българските патриоти" посети млекопреработвателно предприятие в Хасково

В Хасковска област усетих нагнетен страх още в първите дни, когато дойдох тук. Посетих знакови общини, където хората въобще не смеят да говорят, а малкото, които споделят нещо, се чувстват смачкани и унижавани. Това заяви водачът на листата на „Българските патриоти“ Йордан Апостолов на среща с колектива на млекопреработвателно предприятие в Хасково.

Всички ние сме виновни, че допуснахме този корупционен модел да властва в нашата страна и големи политически играчи, които да се „радват“ на народната любов с хиляди преференции. Този път не трябва да допускаме грешки и да се подлъгваме от нови политически субекти, които греят като звезди, защото тази светлина и това сияние е измамно, каза Апостолов и посочи, че тези нови субекти нямат нито програма, нито водят разговори, но могат да превърнат състоянието на държавата в хаос.

ПатриотиРадваме се, че Йордан Апостолов е тук днес, защото той и неговите колеги бяха едни от малкото, които ни помогнаха преди година – две. Те са приятели и се радвам, че имаме тяхната подкрепа, заявиха от ръководството на предприятието, в което около 25-30% от продукцията е за износ.

Смелите бизнесмени успяват и тази компания е точно такъв пример. Малко останаха предприятията като тези, които могат да се похвалят с това, че са успели да запазят и развият едно родно производство, каза Апостолов. Бизнесът в България мина пред един катаклизъм – всичко беше унищожено и през последните години се опитваме да догонваме, а не да надграждаме. Радвам се, че тук се гради, заяви водачът на листата на „Българските патриоти“ в Хасково.

ПатриотиСамият аз съм зърнопроизводител, имам животновъдни обекти и преработвателно предприятие, така че проблемите на хората в бранша са ми познати, изпитал съм ги на своя гръб и мога да помагам, каза Апостолов и посочи, че влизайки в едно предприятие като това той вижда, че хората са доволни да работят и го правят с хъс.

Радвам се, че държавата все пак отдели някакъв ресурс през последните години чрез участието ни в оперативните програми. По този начин и това предприятие се модернизира, а предстои и още по-мащабен ремонт, посочи гостът. Домакините обясниха, че очакват скоро да успеят да се превърнат в едно от най-автоматизираните предприятия в страната.

ПатриотиДобре е да има такива работодатели, които рискуват, защото те рискуват на собствен гръб да направят тази инвестиция за много пари, за да могат в крайна сметка да подобрят и работната среда, да има нови машини, нови производства, нови пазари и в крайна сметка да има работа за всички, допълни Йордан Апостолов.

Водачът на листата на „Българските патриоти“ призова хората да гласуват на 11 юли, без значение за кого, защото хората трябва да са свободни да избират със сърцето си. Ние не обещаваме много, защото ако успеем да изпълним програмата си, няма да има нужда никой да бъде убеждаван, заключи той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button