Регион

РИК – Хасково разпореди на кметове да премахнат неправомерно залепени плакати

Три жалби срещу неправомерно поставени агитационни материали на политически партии и коалиции уважи Районната избирателна комисия в Хасково.

Едната жалба е от управител на частна фирма в Харманли. Той сигнализира, че плакатите са залепени на собствения му имот. Другият сигнал е от представител на партия и е за залепени агитационни материали на сградата на кметството в хасковското село Николово. Третата жалба отново е от партиен представител и е за това, че има плакати на общинския пазар в Ивайловград.

От РИК указват на съответните кметове да премахнат агитационните материали. Решенията подлежат на обжалване в тридневен срок пред ЦИК.

Тази вечер комисията назначи 10 специалисти – технически сътрудници. Те ще отговарят за осигуряване на реда и пропускателния режим при приемане на протоколите от СИК в изборната нощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button