Хасково

Раздадоха бюлетините на секциите в Хасково, пристигнаха и машините

Бюлетините и изборните книжа бяха раздадени тази сутрин на секционните избирателни комисии в Хасково за изборите за народни представители в неделя.

Това стана по график и под засилена полицейска охрана. Първи изборните материали получиха градските секции. Техни членове бяха пред общината в 8 часа и първи бюлетините си получиха от секциите в квартал „Болярово“. В началото се получи струпване на хора в кметството. Раздаваха се и предпазни маски. От 9 часа започна раздаването на бюлетините и на секциите по селата.

Секционните избирателни комисии в община Хасково са 154. Избирателите са 90 041, съобщиха за Haskovo.info от кметството.

Бюлетини

В Хасково пристигна и камион с машините за гласуване в региона. Тази сутрин започна тяхното разпределяне по микробуси, които отпътуваха с полицейска охрана по общините.

В 347 секции в областта ще се гласува машинно, като в 28 ще има по 2 машини, защото са с повече избииратели. В 137 по-малки секции ще се гласува с хартиени бюлетини.

2 коментара

    1. Гласувайте с 5 да върнем нормалността в тая държава, че психопати , като Маяма, Радев, Христо Иванов, Чалгата нищо добро не ни очаква

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button