Хасково

18-годишната Ивет Иванова гласува за модерна държава с бъдеще за младите

18-годишната Ивет Иванова от Хасково гласува за пръв път на парламентарните избори тази година.

Сега тя завърши ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и вече е приета в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в специалност Италианска филология. 2 г. Ивет тренира балет в Италия и знае езика перфектно.

Днес по обяд тя гласува в секция №3 в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. „Гласувам, защото всичко зависи от нас. В нашите ръце е бъдещето на България“, казва Ивет, която е можела да остане в Италия, но иска да учи и да се развива в родината си. Младата хасковлийка иска българските управници да работят за модерна държава, където да има бъдеще и реализация.

Малко след 12 часа в СИК 3 бяха гласували 160 избиратели от 889 по списък. По същото време пред съседната секция имаше опашка.

Ивет Иванова

7 коментара

  1. И да гласува и да не гласува пак ще гладува ако иска да има бъдещ да бяга с 300 от България.

  2. 15 минути за глас. Това какво ви говори, за България и живеещите граждани. Плоха очень. По-зле и от Тодора.

  3. и ние кво да направим като е гласувала, кво ни я показвате дъщеря на някви богопомазани богаташчета ,другите деца по на 18-19 не гласуваха ли ,че само нея показвате

  4. и ние кво да направим като е гласувала, кво ни я показвате дъщеря на някви богопомазани богаташчета ,другите деца по на 18-19 не гласуваха ли ,че само нея показвате

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button