Хасково

Свежи, маркови дрехи за свежи и уникални хора в Хасково

Expo OutletВариант да се сдобиете с качествени маркови дрехи на уникални цени има от днес в Хасково. Предлага го новият магазин от веригата EXPO OUTLET. Той се намира на площад „Свобода“, до читалище „Заря“.

Акцентираме най-вече на доброто качество на дрехите, те са маркови и с много добро изпълнение. Гаранцията е 100%, няма да правим компромиси, увери собственикът Христо Христов.

Expo OutletВ EXPO OUTLET всеки може да открие своята дреха. Предлагат се мъжки, дамски и детски облекла от Италия, Франция и Германия. Марките са GFFerre, A Priorite, Rocco Barocco, MaxMara, Bershka, Kocca Jeans, Mexx, Olsen, Wrangler, Marlboro Classics, Iceberg, Replay, Trussardi, Bulgarini, Bartolomeo, Montefiore, Liu Jo, Ice J, Dunlop, Adidas, Reebok, Guasch.

Тъй като магазинът е аутлет, дрехите в него са от предишни колекции, което пък гарантира, че качеството ще бъде достъпно. Отделните артикули са с няколко пъти по-ниски цени. Така например панталон, който миналия сезон е струвал 200 лева, сега се предлага за 40-50 лева, а изборът е достатъчен за всеки вкус.

Свежи, маркови дрехи за свежи и уникални хора – в EXPO OUTLET Хасково – бившият магазин „Волта“ до читалище „Заря“.

 Expo Outlet  Expo Outlet
 Expo Outlet  Expo Outlet

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button