Хасково

Пореден сигнал за безводие в Хасково и пропаднала улица в „Болярово“

Пореден сигнал за безводие и ниско налягане в жегите в Хасково подадоха читатели на Haskovo.info.

Този път проблемът е на булевард „Раковски“ 14, където налягането било ниско от близо месец, а от вчера въобще нямало вода. От ВиК казали на хората, че най-вероятната причина е подмяната на водопроводите в центъра на Хасково. Работниците на обекта обаче обяснили, че още не са спирали водата.

Haskovo.info припомня, че преди два дни сигнал за ниско налягане подадоха и от блок 39 – 47 на булевард „Васил Левски“. Положението било нетърпимо от около 20 дни.

Подобни сигнали в последните дни зачестиха от голяма част от града. На много места хората се оплакват и дори изразяват съмнение, че ВиК умишлено намалява налягането.

Дупка

Поредна улица с подменена канализация пък е пропаднала в хасковския квартал „Болярово“. Става въпрос за улица „Петър Янев“, където хората са се опитали да обезопасят мястото с пръчки. Улицата пропаднала след последната ВиК авария в района, обясниха живеещи там.

От ръководството на ВиК коментираха пред Haskovo.info, че няма информация за последните два сигнала, които ще бъдат проверени. От водното дружество допълниха, че са много натоварени с отстраняването на ежедневни аварии, които само днес до обяд са четири.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
15.07.2021 15:33 15:33

На „Георги Кирков“ 82 след 3 етаж няма вода почти от 1 месец. ВиК да се заеме със случая, а не само да ни брули по 3,51 на кубик.

Анонимен
Анонимен
15.07.2021 16:09 16:09

А , налягането на квартал Македонски?

Бай Ганю
Бай Ганю
15.07.2021 16:48 16:48

ВИК-ХАСКОВО са за закриване, най големите некадърници, разкопаха целия град и го направиха само в дупки и кръпки, най скъпата вода и най лоша,а даже и нея я няма.ВИК Хасково са за съд всички, с изключение на тия които копаят с лопатите,а шефа им да го закопаят в някоя дупка е най добре

Анонимен
Анонимен
15.07.2021 19:25 19:25

На Младежки хълм 2 дни сме без вода! Това ВиК не се трае вече! Гръм да ги удари, крастви да ходят цял живот!

Георги
Георги
16.07.2021 7:53 7:53

В кв. Болярово от години има проблем с налягането. Причината до голяма степен е, че си поливат градините с питейна вода, както и кражби на вода поради същата причина. Водата буквално спира в определени часове, когато пуснат да поливат. И от Вик не си мърдат пръста да направят нещо по въпроса. Стари тръби, липса на хидрофор, където е нужно. Пълни некъдърници. Цари безстопанственост и кражби. И никой не им държи сметка, ккво се случва там. При нличието на толкова много сигнали от граждани.

Back to top button