Хасково

Аварии оставиха части от Хасково без вода в жегите

Пореден сигнал за безводие в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info. Живеещи в квартал „Младежки хълм“ казват, че нямат вода вече трети ден. От ВиК не им давали информация. Хората настояват да им бъде пусната водата.

Според друг сигнал проблемът в квартала е втори ден, като водата идвала около полунощ и спирала сутринта.

От водното дружество съобщиха за Haskovo.info, че вчера е имало авария на водопровода в района на стадион „Хасково“, която е била отстранена. След пускането на водата обаче тръбата се е скъсала отново и днес започва отстраняването на новата авария. Очаква се водоподаването да бъде възстановено до края на деня.

Днес в Хасково отново има няколко аварии, като райони са без вода в жегите.

 ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вик
Вик
16.07.2021 12:03 12:03

Ако герберастията мисли че си прави реклама с тези разкопки, жестоко се лъже.

Бай Ганю
Бай Ганю
16.07.2021 16:26 16:26

За трепване са цялото ВИК,да се пощадят само тия къде копат с лопатите,другите области на страната са с пъти по евтина вода,и то такава която става за пиене,а не като нашата Уранова и най скъпа.Поне да ни разрешат да я изнасяме за Северна Корея или Иран,белким малко келепир и ние да направим

Back to top button