Хасково

Разместване в листата на ИТН в Хасково, Петко Кущирев влиза в парламента

Централната избирателна комисия обяви третият в листата на „Има такъв народ“ в 29-МИР – Хасково Петко Кущирев за избран за депутат в 46-ото Народно събрание.

Haskovo.info припомня, че партията на Слави Трифонов спечели два мандата от Хасковско. Водачът на листата Силви Петров беше кандидат и в друг регион и е подал заявление в ЦИК, че желае да остане избран от Хасково. Втората в листата Мика Зайкова е заявила в комисията, че желае да остане избрана в листата от Смолян. Така областният председател на партията в Хасково влиза в парламента.

Както Haskovo.info писа, от ГЕРБ-СДС в новия парламент влизат Делян Добрев и Георги Станков, представител на БСП е Владимир Маринов, на ДПС – Сезгин Мехмед, Катя Панева е депутат от „Демократична България“, а от „Изправи се! Мутри вън!“ – Меглена Гунчева.

 

17 коментара

  1. Кой определи този ШУТ Петко Кущирев за народен представител ?

 1. Щoм такива глупаци започнаха да влизат в парламента, държавата и народа отива на гибел.

 2. Слави ги избира по имената без да знае какви корумпирани палячовци се крият зад тях.

 3. Доказа се на практика , че тези които гладуваха за партията ИТН, дадоха предпочитанията си за простотията и арогантността.
  Още не са започнали реално да властват, само почакайте. Няма да е смешно, а ще бъде трагично и жалко тяхното правителство.Върховен цинизъм, безпардонност и унижение на човешката личност. Всеки трябва да пази достойството си. Дано да не съставят правителство и на следващите избори едва да преминат 4% бариера. По-добре избори до дупка, отколкото тези простаци за 4 години в Парламента. И тези боклуци ще коват закони на страната ни. Ужас.

  1. Икономист?! Къде и кога я завърши тази икономика Пепо? Трите имена не може да си напише без правиписна грешка!
   И да вземе да си плати задълженията към НАП, че вече минаха милион с лихвите от 2010 до сега!

 4. Българина се доказа като овче стадо за което няма никакво значение на къде го води пияният овчар.

 5. Фасулковците от селата си въобразиха, че разбират от политика ! Ето това е резултатът! Осиране на разни лигочи, които смятат, че като се плезят по телевизора са много умни и оригинални,че като имат пари имат и акъл и могат да управляват с недоучено образование народ и държава?! БЪЛГАРИЙО,ТОЗИ ПОЗОР И СРАМ ЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРПИШ ПРЕД СВЕТА? Българите са обречени да изчезнат , след като допускат да ги управляват такива палячовци.

 6. Следващото управление ще е най-просташкото в България от края на по-миналия век. Простотия до шия, та и по-нагоре! Възмутена съм !

 7. Бедността ще стане все по ужасяваща с тези палячовци, само почакайте и ще се убедите сами.

  1. Ужас! Щом такива глупаци взеха да стават депутати, държава няма да има!
   По-добре нови избори, отколкото дакива управници!

 8. Природата си е казала думата за клоуни ,шутове и смешници , селски цървули бъзиктари каращи целият си живот от бъзик на бъзик на гърба на народа.

 9. Важно е ГЕРБЕРИТЕ да ги чукаш с гол задник по топките !
  РАЗБРА ЛИ ПУЯК НЕДОКЛАТЕН ?!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button