Регион

Мъж с 3100 кутии цигари без бандерол, даде 10 евро подкуп на полицай

ЦигариОбщо 4100 кутии безакцизни цигари са иззели полицаи вчера, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

3100 кутии цигари са конфискували униформените в Симеоновград. Снощи около 23:00 часа те са спрели за проверка микробус „Форд-Транзит“, шофиран от 31-годишен мъж от Нова Загора. При проверката, в багажното отделение на автомобила полицаите са открили безакцизните папироси. Тогава водачът подхвърлил в полицейския автомобил 10 евро с цел подкуп, за да не бъде санкциониран. Мъжът, който е стар познайник на органите на реда е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

Няколко часа преди това в местността „Кюмюрлука“ край Харманли, полицаи са забелязали спрял лек автомобил „Мерцедес“ с кърджалийска регистрация. Около колата се навъртали четирима мъже, за които в последствие се установило, че са на 17, 29, 31 и 40 години, родом от кърджалийските села Шопци, Фотиново и Кръчковско. При проверката, на около 30 метра от колата, полицаите открили 2 кашона с 1000 кутии цигари без бандерол. Тримата мъже са задържани, а на непълнолетното момче е оказана полицейска закрила. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button