Хасково

Двама се борят за началник на РДНСК – Хасково

И двамата кандидати са допуснати до участие в конкурса за началник на Регионалната дирекция за национален строителен контрол – Хасково обявиха от Дирекцията за национален строителен контрол.

За поста се борят архитектите Деляна Панайотова и Огнян Костадинов. Haskovo.info припомня, че Панайотова на няколко пъти беше освобождавана и възстановявана от съд като главен архитект на община Хасково. Сега тя отново спечели дело на първа инстанция.

На мястото на дългогодишния началник на РДНСК – Хасково инж. Анна Джурова е назначен временно изпълняващ длъжността – инж. Марияна Маринова. Двамата кандидати за поста трябва да се явят на практически изпит и интервю на 23 юли в София.

От ДНСК обявиха конкурс и за главен инспектор на РДНСК – Хасково.

7 коментара

  1. Крайно време беше. Дано новия да контролшра малко главния архитект на Хасково,че…..

    1. Всички други архитекти са за затвора, но не и Главния!!! Ще ми искат 6000-7000 лева за проекти на къща на два етажа. Никой не пита много ли ти е, малко ли ти е. Главния ги прави за 3000 лева, той не яде ли??? Как се печелят 7000 лева?

    2. Става въпрос за арх.Панайотова, която за година и половина получи от гражданите на Хасково дарение от 17 0 – 200 000 лв.?! Жална ми майка тогава!

  2. Тодор Грозев не спира да проектира незаконно. Взема пари от всеки. Този изяде главата на Дечев и ГЕРБ. С тази корупция на местните избори ще си броите само семействата.

    1. Скъпи, от тебе вземал ли е? Недей да пишеш глупости като не си подготвен по въпроса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button