Хасково

Създават Регионално младежко обединение

Учредителите на обединението„Регионално младежко обединение“ ще бъде създадено в област Хасково. Това стана ясно на среща в Харманли, в която участие взеха 8 нестопански организации – Клуб ЮНЕСКО и Народно читалище „Зора“ от Хаксово, клуб по аеробика „Изида – юнак“ – Свиленград и харманлийските организации Модел клуб – Емил Димитров, Младежки съюз, Сдружение „Развитие и насърчаване на младежките дейности“, Младежко сдружение и Сдружение „Фаст френд“.

„Целта на този консорциум е да работим заедно за осъществяване на младежката  политика, да си партнират по проекти и да направим и областен младежки съвет, в който младите хора ще могат да участват и да решават сами своите проблеми“, разказа за Haskovo.info ръководителят на клуб ЮНЕСКО Венета Антонова

На срещата в Харманли за координатор на „Регионалното младежко обединение“ е бил избран „Модел клуб“ – Харманли. Делегат на учредителното събрание на Националния младежки форум, който предстои да бъде сформиран“ ще бъде Божидар Стоев от Харманли, който е студент в „Технически университет“ в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button