Хасково

Отново обявиха обществената поръчка за ремонт на игрищата на две училища в Хасково

Община Хасково обяви отново обществената поръчка за ремонта на спортните игрища на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и ОУ „Любен Каравелов“.

Първата поръчка от април е прекратена, защото единственият участник „Ата-Строй“ не е декриптирал ключовете, с които да се отвори тяхното ценово предложение до крайния срок 23 юни. Сега стойността на поръчката е пак 166 622 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 13 август.

Предвижда се ремонт на футболното игрище на ПМГ до физкултурния салон на гимназията. Асфалтовата настилка ще бъде заменена със саморазливна спортна настилка от два слоя. Ще се монтират две футболни врати с размери 2м/3м.

Ще се ремонтира и комплекс от игрища в „Любен Каравелов“, които са до сградата на общежитието на Езиковата гимназия. След възстановяване на настилката ще се положи изкуствена трева. Върху новата спортна настилка трябва да се разчертаят в различен цвят маркировки за игрище за минифутбол и хандбал. Предвижда се доставка на футболни – хандбални врати. Ще се рeмонтират и игрищата за баскетбол и волейбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панчо
Панчо
21.07.2021 8:33 8:33

И кой играе и кога на тези игрища?? Само пилеене на пари!

Анонимен
Анонимен
21.07.2021 9:38 9:38
Отговор до  Панчо

Айде, стига простотии. Предлагам да изпратиш баба си да поиграе там, щом смяташ, че няма кой.

Back to top button