Хасково

Дарител инспектира ремонт в дом „Асен Златаров“

Входната вратаРемонтът на тоалетна и на входната врата на дом „Асен Златаров“ инспектира днес проф. Филип Павлов. Българинът е в ръководството на немското сдружение „Концерт Ферайн“, което е дарило средства за обновяване на социалната институция.

Немската организация помага на дом „Асен Златаров“ от 10 години. В нея членуват музиканти, които даряват част от приходите от концертите си на домове, болници и семейства с онкологично болни деца.

ТоалетнитеТака благодарение на хората на изкуството двете обитаеми сгради в хасковския дом са с нова дограма. „Престои да заделим пари и за ремонт на столовата„, съобщи за Haskovo.info проф. Филип Павлов.

„Консорциум Ферайн“ е дарявал на хасковския дом много играчки и хранителни продукти, дрехи и обувки. „Дори сме давали през годините джобни пари на децата преди да заминат на море„, разказа професорът. Той допълни, че немското сдружение е помагало и на хасковския дом „Надежда“, на дома в Елин Пелин, редовно дарява средства на болници и старчески домове в Горна Оряховица и Велико Търново, помага и на семейства от Пловдив, Костинброд, Благоевград и Дупница.

Децата проф. Филип Павлов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.10.2010 17:50 17:50

БРАВО НА ПРОФЕСОР ПАВЛОВ.ДОБРЕ ,ЧЕ ИМА И ТАКИВА ХОРА.БОГ ДА МУ ДАВА ЗДРАВЕ,МНОГО ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ И ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!

Back to top button