Хасково

Народните представители се заклеха, хасковски депутат отново е секретар на парламента

Депутатите в 46-ото Народно събрание положиха клетва, а хасковски народен представител беше избран да е сред 12-те парламентарни секретари.

Това е Сезгин Мехмед от ДПС. Всяка парламентарна група има право на двама секретари. Haskovo.info припомня, че Мехмед беше секретар на парламента и в 45-ото Народно събрание.

Депутатите избраха Ива Митева за председател на Народното събрание. Тя беше председател и в предишния парламент. Шестимата заместник-председатели са Виктория Василева от „Има такъв народ“, Росица Кирова от ГЕРБ-СДС, от „БСП за България“ – Кристиан Вигенин, от „Демократична България“ – Атанас Атанасов, от ДПС – Мукаддес Налбант, а от „Изправи се БГ! Ние идваме“ – Татяна Дончева.

Haskovo.info припомня, че хасковските депутати в парламента са от ГЕРБ-СДС – Делян Добрев и Георги Станков, „Има такъв народ“ – д-р Силви Петров и Петко Кущирев, ДПС – Сезгин Мехмед, „БСП за България“ – Владимир Маринов, „Демократична България“ – Катя Панева, а от „Изправи се! Мутри вън!“ – Меглена Гунчева.

4 коментара

    1. Какъв секретар ще е тая амуджа. Той български език не знае. Ужас, дано това НС по скоро се разпусне

  1. стига с тези секретари, и за предният твърдяхте, че имало 2-3 секретари от Хасково, а сайта на парламента нямаше нищо подобно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button