Регион

Две жени загинаха при катастрофа на пътя Хасково – Харманли

Снимка: СакарнюзДве жени са загинали при катастрофа на пътя Хасково – Харманли тази вечер. Инцидентът е станал в 17:20 часа.

Заради мокрия път между селата Поляново и Брягово 40-годишен хасковлия с лек автомобил Опел Корса изгубил контрол над колата си. Тя се завъртяла и навлязла в насрещното платно, където се ударила челно в идващия товарен микробус.

Вследствие на удара са загинали две жени на 69 и на 52 години, съобщи за Haskovo.info говорителят на областната дирекция на МВР в Хасково Нина Николова. Шофьорът на леката кола е ранен. Той е настанен в болница с контузни рани, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
....
....
15.10.2010 8:44 8:44

Samo deto na Opela e smazana zadnicata otdqsno a inache „Тя се завъртяла и навлязла в насрещното платно, където се ударила челно в идващия товарен микробус.“

Back to top button