Регион

Прибраха 50 чувала бракониерски мрежи на яз. Ивайловград

Лодка на язовир ИвайловградИнспекторите от териториалното звено на агенцията по рибарство и аквакултури заловиха рекордно количество бракониерски мрежи тази нощ.

При акция на язовир Ивайловград е бил задържан един от най-големите бракониери в региона, съобщи за Haskovo.info директорът на звеното д-р Милчо Милчев. Отнети са 50 чувала рибарска мрежа.

44-годишен кърджалиец и 43-годишен ивайловградчанин са задържани след сигнал на ИАРА, съобщават от полицията. Те са били виденида пускат мрежи за риболов. При пристигане на мястото, при вида на полицейските служители, ивайловградчанинът е скочил от лодката, преплувал е до брега и хукнал да бяга. По-късно е установен и задържан. На двамата нарушители са съставени актове от служители на ИАРА. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Атанас
Атанас
16.10.2010 15:00 15:00

Похвала заслужава всеки, който е социално отговорен!
Бракониерите извлачиха рибата от всички язовири на България!
Да се наказват СТРОГО трябва!
Дано има повече хора като Румен Анастасов, които зарибяват и помагат при опазването!
Поздравления за успешната акция на ИАРА!

Back to top button