Любопитно

„Хасково рок“ стартира с две благотворителни каузи – ВИДЕО

Двудневният фестивал „Хасково рок“ стартира тази вечер на площадка „Спартак“ при свободен вход.

Още от самото начало публиката се включи в благотворителните каузи в помощ на лечението на малкия Гого и купуването на инструменти за млади таланти. На няколко места са поставени кутии за набиране на средства за операция на Гого. За 10 лв. се продават и фестивални тениски за каузата „Купи тениска – подари мечта“, като със събраните пари ще се купят музикалните инструменти за децата.

Рок

Фестът откри вокалистът на групата „Хангар 42“ Боян Гегов, които заедно с общината са организатори на петото издание на събитието. Първи на сцената се качиха група CATORGA, следват Jeremy? и Стенли.

Фест
В събота от 19 часа програмата стартира с Тома и продължават SEVI, „Хангар 42“, а финалът е за Милена. Всички изпълнители ще получат от организаторите плакет. За публиката има скара и бира.

Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button