Спорт

Младите национали по тенис са на полуфинал на Европейската отборна купа

Националите на България до 12 г. записаха трета убедителна победа на турнира от Европейската отборна купа в Слобозия (Румъния), съобщават от федерацията по тенис.

Днес нашите таланти се наложиха с 3-0 победи над Грузия. Преди това българчетата пък победиха с по 3-0 Сърбия и Грузия. Така България спечели убедително първото място в своята група.

Мартин Бонев от Димитровград победи с 6-1, 6-1 Николози Сирбиладзе. Виктор Атанасов (ТК „Бароко Спорт“, София) се наложи над Лео Сванидзе с 6-0, 6-0. В срещата по двойки Атанасов и Бонев спечелиха с 6-0, 6-1 над Сирбиладзе и Сванидзе. В състава е още Александър Димов Толев (ТК „Тракия“, Пловдив), а капитан е Димо Толев.

На полуфиналите утре България ще играе с домакините от Румъния. При успех родните таланти ще се класират за финалите на най-добрите осем отбора в Европа.

Предната седмица националите до 12 г. проведоха лагер на кортовете на Националния тенис център в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button