Любопитно

Изкупиха благотворителните тениски на „Хасково рок“

Любителите на рока изкупиха тениските на хасковския фестивал. За двете вечери бяха предвидени 300 тениски, като в началото на съботната програма те вече свършиха.

Както Haskovo.info писа, тениските се продават по 10 лв. за благотворителната кауза „Купи тениска – подари мечта“, като със събраните пари ще се купят музикалните инструменти за талантливи младежи. „Хасково рок“ събира средства и за лечението на малкия Гого.

Първи на сцената тази вечер заби Тома, като следват групите SEVI, „Хангар 42“, а финалът е за Милена. Вчера се представиха CATORGA, Jeremy? и Стенли.

Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Калин
Калин
25.07.2021 8:25 8:25

Няма ли тенниски за народната музыка, българската? Рокът не е българска музыка и рядко даже е на български, рокаджиите се кефят на английские тъпи текстовые и се вживяват Чак..

Иван Райчев
Иван Райчев
25.07.2021 12:02 12:02
Отговор до  Калин

Тя и чалгата ме е българска ама я слушаш.

Батко Рафет
Батко Рафет
25.07.2021 12:59 12:59
Отговор до  Калин

музыката не е Българска Калинчо

КЮПЮЮ

фен
фен
25.07.2021 18:56 18:56
Отговор до  Калин

Калинчо, слънчице, явно не го разбираш английския, защото текстовете на рок парчетата в никакъв случай не са тъпи, сравнени с други стилове музика. А и на концертите тази година болшинството от бандите пяха на български :)
А тениските, за да бъдат направени, същите тези рокаджии от групите са платили, а публиката ги закупи с благотворителна кауза. Щом милееш за народната музика (похвално, между другото), направи и ти подобна инициатива – купи тениски, щампирай ги, преговаряй с общината и частни спонсори, направи концерт. Аз като фен на рок-музиката, но и на народната, ще дойда с удоволствие и ще си купя тениски :)

Чалгар
Чалгар
25.07.2021 12:34 12:34

Много жалко! Можеш спокойно да преброиш публиката. Причната за липса на публика обаче са самите организатори! Всичко знаят – таргет групи, бенефициенти, фасилитатори, грантове и в резултат халтура. Акълът им не сече за едно: без учениците и малкото студенти градът е пуст! Мъдър е българският народ – всички големи народни празници са през пролетта или есента. Нима е случайно? Разни измислени разбойнически софри, надсвирвания, надскачания посред лято са пълни конюнктурни глупости за едни пари. Никога няма да станат традиция!

Back to top button